Университетски център “Бачиново” – снимка от дрон

Какво ново?

Университетски център “Бачиново” – град Благоевград – снимка от дрон

DCIM100MEDIADJI_0129.JPG
Pavel Dzhunev Photography
Add a comment

Call Now Button