Плажна фотография, какво трябва да знаем

Какво ново?

Фотосесията на плажа крие редица предизвикателства. За да станат перфектни кадри, трябва да се имат предвид следните неща:

  • Моделът трябва да е облечен предизвикателно, по възможност да носи повече от един бански, както и много аксесоари. Целта е, след кратка фотосесия, да се извърши премяна.
  • Естествено, времето трябва да е слънчево, хубаво. Според мен, най-хубави плажни снимки стават привечер, към 17-19 часа следобед.
  • Настроението трябва да е добро.

Ако приемем, че сте дама, която обичате да се снимате и имате много последователи в социалните мрежи, то няма как да не се отчете, че професионалните снимки ще получат одобрение от масовата аудитория. Но зад професионалните снимки седят редица фактори. Като започнем от аксесоарите и облеклото и стигнем до самия фотограф.

За мен, dzhunev photography би било чест и радост да Ви заснема на открито, без значеине, дали ще е плажна фотография, или сред природата, в крайградски парк. Можете да заявите фотосесия още днес. Телефонът за резервация го има в сайта, но го споделяме отново, а именно 088 999 62 62.

Що се касае за плажните дрехи, ако сте решили заснемане на плажа, то обезателно подгответе поне 2 чифта бански, интересни рокли, шапка, слънчеви очила, портфейл, който е обемен, както и всякакви други аксесоари, които се сетите.

Сесията би минала под приятна обстановка, за един миг, т.е. въобще няма да усетите кога са се получили запомнящите се кадри.

Няма как да не отчетем, че доброто планиране за подобна фотосесия е много важно. Затова, Вие, заедно с фотографа, без значение, дали ще съм аз, или друг, е добре да планирате внимателно всяко действие, мястото, на което ще се извърши фотосесията, комбинацията от облекло, бански и аксесоари, както и позите, които бихте заели. Естествено, аз имам хиляди идеи за пози, и това е ценното в случая, тъй като бих ги споделил с всяка една дама, която пожелае нещо креативно и различно.

Най-лесно е да подсигурите различни пози, като разгледате модели, които са позирали за електронни списания.

Фонът – може да бъде локален басейн, може да бъде зеленина в хотелски комплекс, а най-добре да бъде традиционен морски фон, стига да сме избрали снимките да ги направим на Бяло, или пък на Черно море.

Не ми остава нищо друго, освен да Ви пожелая приятно лято 2020, както и до нови срещи!

Pavel Dzhunev Photography
Add a comment

Call Now Button