Заснемане на абитуриентски бал

Портфолио
Абитуриенти се събират на учреден сборен пункт в Благоевград

Абитуриентски бал в Благоевград

Замисляли ли сте се колко време прекарваме в детска градина, училище, университет? Колко интересни, понякога трудни и евентуално забавни моменти е изпитал всеки от нас заедно с приятели, с хора, прекарали ежедневието си, в добро и лошо, с любимия ни клас. Всички тези спомени ще останат с нас за цял живот. В края на всеки от преминатите етапи е важно да имате уловени моменти, за да си спомняте с умиление за тях.

Важно е, когато имате кадри от дадено събитие, вквлючително абитуриентски бал, когато отмине дадено време, да можете да споделите в социалните мрежи едни от любимите си снимки, с приятелите от училище.

Най-модерният вариант за заснемане на абитуриентски бал е изяло в дигитален вариант. Без снимки на хартия, без албуми. Поне до този резултат достигам аз, снимайки абитуриенти. Предлагаме и албуми на абитуриентите, но цената малко ги притеснява.

Иначе, ако решите да си поръчате албум, то можем да кажем няколко думи и за това решение …

Предлагат се различни опции за корицата на албума за дипломиране. Фото кориците изглеждат най-оригинално, където можете да поставите всяко изображение, надпис, фон. С една дума, обхватът за творчество е много обширен. Капакът може да бъде твърд или мек.

Вътрешното съдържание на албума за дипломиране зависи от това кой сюжет ще бъде избран.

Признавам си, през последните няколко години, нито един випуск не ми е искал отпечатване на албуми. Дали при вас е така – вероятно не, но може би попадам на класове, които са по-прагматични, по – рационални.

Естествено, абитуриентите получават стотици снимки в оригинален размер, което означава, че всеки може да си отпечата и създаде албум, стига да пожелае това.

Да се върнем на абитуриентски бал 2021

Ето няколко кадъра, които подбрах специално за Вас, читателите на Dzhunev Photography

И така, започнаха записванията за заснемане и на Абитуриентски балове 2022 година! Можете да заявите заснемане на семейното Ви тържество, което е на дата, различна от самото изпращане, а можете да заявите и фото заснемане на самият ден, в който абитуриентът отпразнува заедно с класа си последни ден заедно.

Заявете дата и час на gsm 088 999 62 62

Финални думи, касаещи абитуриентски балове 2021

Без значение къде се намирате, дали в Благоевград, или София, важно е да запазите по-първи час, стига да пожелаете аз и моят екип да запечатаме Вашите приятни мигове завинаги, под формата на дигитално изображение.

Снимаме с модерна и скъпа техника, а опитът ни е повече от 15 годишен.

Pavel Dzhunev Photography
Add a comment

Call Now Button