Портфолио
Паметник на Яне Сандански в град Мелник
0281
Паметникът на Яне Сандански в Мелник е монумент, издигнат в чест на революционера Яне Сандански. Паметникът е изработен от бронз и е висок 3,5 метра.
Pavel Dzhunev Photography
Call Now Button