Ключарски услуги в София: Отваряне на заключени врати и смяна на дефектирали брави

Какво ново?

Ако сте се изключили от своя дом или офис и не можете да влезете, ключарят е този, който може да ви помогне. Ключарите са специалисти в отварянето на заключени врати и смяната на брави. Те са на разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, за да ви помогнат в случай на извънредни ситуации.

Ключарите предлагат много различни услуги, включително отваряне на заключени врати, смяна на брави, ремонт на ключалки и монтаж на нови брави. В тази статия ще разгледаме ключарските услуги в София и какви са ориентировъчните цени за тези услуги.

Отваряне на заключени врати

Ако сте се изключили от своя дом или офис и не можете да влезете, ключарят може да ви помогне да отворите заключената врата. Ключарите имат специални инструменти и техники, които им позволяват да отварят врати без повреждане на бравата или рамката на вратата. Цените за отваряне на заключени врати в София се различават в зависимост от времето на денонощието и местоположението на клиента, но обикновено започват от 40 лв.

Смяна на брави

Ключарите предлагат услуги за смяна на брави на врати за дома, офиса или автомобила ви. Смяната на брави може да бъде необходима ако старата брава е износена или повредена, или ако е необходимо да се осигури по-високо ниво на защита. Ключарите могат да ви консултират за най-подходящите брави за вашия дом или офис и да ви помогнат да ги инсталирате. Цените за смяна на брави в София се различават в зависимост от марката и модела на бравата, като обикновено започват от 50 лв.

Таблица с услуги и ориентировъчни цени

Тук е таблица с някои от ключарските услуги, които се предлагат в София, и ориентировъчните цени за тези услуги:

УслугаОриентировъчна цена
Отваряне на заключени вратиОт 40 лв.
Смяна на бравиОт 50 лв.
Ремонт на ключалкиОт 30 лв.
Монтаж на нови бравиОт 60 лв.
Изработка на дубликати ключовеОт 5 лв.

Важно е да се отбележи, че цените за ключарски услуги могат да варират в зависимост от множество фактори, включително местоположението на клиента, времето на денонощието, сложността на задачата и други фактори. Преди да изберете ключар, е важно да получите ясна представа за цените на различните услуги и да се свържете с няколко ключарски фирми, за да получите оферти и да сравните цените.

Заключение

Ключарските услуги са от съществено значение в случай на извънредна ситуация, когато не можете да влезете във вашия дом, офис или автомобил. Ключарите предоставят много различни услуги, включително отваряне на заключени врати, смяна на брави, ремонт на ключалки и монтаж на нови брави. Цените за тези услуги се различават в зависимост от множество фактори, но обикновено започват от 40 лв. за отваряне на заключени врати и от 50 лв. за смяна на брави. Преди да изберете ключар, е важно да получите ясна представа за цените на различните услуги и да се свържете с няколко ключарски фирми, за да получите оферти и да сравните цените.

Pavel Dzhunev Photography
Add a comment

Call Now Button