Семейна и детска фотосесия

Какво ново?

Детска фотосесия


Снимките на децата отразяват новостта на семейството, което означава, че сега е подходящият момент да започнете да инвестирате във вашите спомени. Знаете ли, че през първата година детето достига основните етапи повече от всякога. Първи усмивки, първата дума, нови зъбки, пълзене и други Това е приключение, което си струва да разгледате и не искате да пропуснете.

Идеи
Ето някои от най-популярните детски фотосесии.

Заснемане на изписването на детето

Това е толкова вълнуващо, когато дойде дългоочаквания миг, майката и бебето, заедно с бащата да се приберат у дома. Всички са радостни, щастливи и усмихнати.

Не бива този миг да бъде осавян, без заснемане.


По-голямата сестра / брат има ново бебе – семейството ви става все по-голямо. Не искате да пропускате заедно тези скъпоценни моменти. Те създават мощни семейни портрети и ВИНАГИ имат уау ефект.


Бебешки прегръдки с племенници или лели – детето има ли братовчеди? Вкарайте ги в рамката.
Първият рожден ден на бебето. Това е толкова популярна детска фотосесия и чудесен начин да отпразнувате първия си рожден ден.
стрелба


Съвет №1: свикнете с апарата


Не е изненадващо, че децата започват да се държат неестествено, когато камерите ги насочват към тях. Когато снимате деца, трябва да сте настойчиви и търпеливи, като повдигате камерата достатъчно често, така че децата да свикнат с нея. След известно време те трябва да забравят, че сте там и ще имате онези откровени, естествени снимки, които винаги изглеждат най-добре. За да имате винаги камера при себе си, бъдете сигурни, че фотографският ви механизъм е лек и минимален – премахнете стативи и резервни обективи и се концентрирайте върху използването на минимални аксесоари.


Съвет №2: фокусирайте се върху очите


Ако камерата ви има възможност ръчно да контролира точката на фокусиране (т.е. камерата не решава къде да се фокусира сама), залепете тази фокусна точка директно в очите на детето. Ако не те гледат, съсредоточи се върху най-близката точка на окото. Очите винаги трябва да са ясно фокусирани и в идеалния случай те трябва да показват главно ириса / зеницата, а не бялата зона. Очите на снимката привличат погледа на зрителя и моментално го правят по-привлекателен. Ако наистина искате очите на детето ви да се открояват, опитайте да ги фокусирате. Това може да се постигне с факта, че светлината пада върху лицето на вашето дете и това наистина може да помогне.


Съвет №3: Слизайте до нивото на бебето

Този прост съвет веднага ще подобри снимките на децата, които заснемате. Опитайте да направите снимки на бебето на нивото на очите им. Това може да означава накланяне или дори лежане на пода. Ако снимате повече от едно дете, опитайте се да си направите същата височина като най-високото дете (освен ако то е високо колкото останалите деца, ако е по-високо дете, в този случай го накарайте да се наведе надолу, за да пасне на растежа на по-малкото дете). Можете да бъдете креативни в композициите си, за да преувеличите размерите на детето си, да паднете под нивото на очите му и да снимате нагоре.

Надявам се, че статията Ви е била интересна. Успех и до нови срещи…

Имайте предвид, че апаратът е винаги с мен и съм готов да заснема всяко Ваше тържество! Достатъчно е да ме потърсите!

Поздрави

Dzhunev Photography

Pavel Dzhunev Photography
Add a comment

Call Now Button