Бизнес хотел за фирмени събития

Разни

Бизнес хотел в София – къде да проведем фирмено събитие?

Фирмените семинари са част от дейноста на по-големите компании. Благодарение на подобни събития се уточняват важни промени, въвеждат се в експлоатация нови технологии, представят се нови членове в борда на директорите, или просто се правят с цел сплотяване на служителите.

Без значение какъв е Вашият повод, то трябва да знаете, че в София има много хотели, в които можете да проведете подобно събитие, но малко са тези, които да допринесат до перфектно изживяване, предоставяйки съчетаване на приятното с полезното.

Ако Вие сте асистент по оргтанизационни дейности, човекът, на който управителят  е поверил задачата да подберете правилното място за предстоящо бизнес събитие, то тогава тази статия ще Ви помогне.

Бизнес хотелът трябва да разполага с всичко необходимо за провеждане на семинар. Като се започне от добре оборудвана конферентна зала и се стигне до евентуалното настаняване, в случай че събитието е по-дълго от един ден.

Нашият съвет е да потърсите уютът, комфортът, спокойствието, както и същевременно да се доверите на луксът и изисканото, тъй като посетителите, членовете, които ще вземат участие, ще останат с добро впечатление за компанията.

На въпросът, който е зададен в самото заглавие на статията, препоръчваме да поверите фирменото събитие на Olives City Hotel, намиращ се в град София, на  ул. Професор Христо Вакарелски 1А – Студентски град.

Локацията е от изключително важно значение, а хотелът е разположен в леснодостъпна зона, чрез която можете да се придвижите удобно с лек автомобил, с автобус, метро и друг тип превоз.

За улеснение, резервации, въпроси и коментари можете да се свържете с представител на бизнес хотел по един от следните начини:

Olives Hotel Рецепция – reservation@OlivesHotel.com +359 2 963 31 30, +359 885 755 455 Olive’Sea Ресторант – restaurant@OlivesHotel.com +359 88 2 444 140 Отдел маркетинг и продажби – sales@OlivesHotel.com +359 882 444 055, marketing@OlivesHotel.com +359 882 444 057

Pavel Dzhunev Photography
Add a comment

Call Now Button